Referanslar

Müşteri:Erciyes Börek
İşletme Kategorisi:Restoranlar,Kafeler
Tarih: 9.7.2018
Adres: ANKARA / YENİMAHALLE

Erciyes Börek, yaklaşık 5000 metrekarelik kapalı alanı ile günlük ortalama 15 ton üretim kapasitesine sahiptir. Yönetim kadroları, üretim elemanları ve lezzet noktalarındaki personeller dahil olmak üzere 400 personel ile çalışmaktadır. Üretim merkezinde çalışan personellerin büyük kısmı ilk kez iş hayatına atılan kadınlardan oluşmaktadır. Erciyes

Börek, müşterilerinin damak tadına, geniş franchise ağındaki kolay ulaşılabilir lezzet duraklarında hitap etmektedir. Ankara’nın her yerine, “30 dakikada sıcak teslim” sloganıyla ücretsiz teslimat yapan Erciyes Börek taze ve günlük ürünleri ile kusursuz müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Ankara’da kendi ürün gamında % 80 pazar payına sahiptir.


Kullanılan Ekipmanlar

4 Tepsili Konveksiyonlu Fırın : Eka
Teşhir Üniteleri : Metimsan
Hazırlık Tezgahları : Metimsan
Çay Ocağı : Meşhale

Çalışma Yapılan Tesisin Özellikleri

İşletme Tipi : Börek Unlu Mamül Satış ve Cafe
Sunulacak Ürün Gamı : Türk Mutfağı
Oturma Kapasitesi : 4-20 Kişi
Salon Alanı : 10m2 - 100m2
Mutfak Alanı : 5m2 - 20m2

Bizim Tarafımızdan Verilen Hizmetler

Projelendirme : Ankarada faliyet gösteren Erciyes Böreğin birçok şubesine Pişirme ve Teşhir ekipmanlarının Erciyes Böreğin mimari konseptine uygun olarak projelendirmesi. Ayrıca Erciyes Böreğin set üstü ekipmanlarının tedarik edilmesi.
Ekipman Seçimi : Konveksiyonlu Fırın, Hazırlık Tezgahları, Teşhir Üniteleri, Davlumbaz, (Kahve Makineleri,Çay Ocağı)